otrdiena, 2007. gada 30. oktobris

brī.

6dien vakarā bija Rasas un mana dzimšanas dienau atskaņu "ballīte". Sākumā nedaudz bijām neziņā, kā tas viss izskatīsies un drošības pēc pat bijām gatavas svinēt divatā, ja cilvēki tik ātri nevarētu sagrupēties un tikt.. Bet tā kā viss izdevās, atļaušos nosaukt tos drosminiekus un nenoliedzami uzvarētājus, kas varēja pabaudīt visus pasākuma jaukumus (saraksts veidots alfabētiskā secībā, lai novērstu jelkādu diskriminācijas iespējamību un blata sistēmu): Agita Berga, Anna Vaivare, Aurēlija, Edgars Naglis, Juris Zīģelis, Matilde-Laura Ikkerte, Māris Lazdiņš, Rūdolfs Puķītis.
Tas bija kaut kas tik jauks. Jutos pārsteidzoši labi, kā nekad nebiju pie sevis jutusies. Parasti, ja pie manis ierodas cilvēki, sākas visādas uzvedības izmaiņas manī, kas rodas no uztraukuma par visādām saimnieciskām lietām.. Šoreiz bija pavisam cita sajūta. Lai kā arī es pati tam negribētu pretoties, es to tik tiešām izbaudīju. Un uzdrošinājos daudzas lietas, kuras kādreiz nevarētu (sakarā ar bilžu rādīšanu.).
Viss- cilvēki, pašu taisītā lazanja, dārzeņi ar mērcītēm, skaista mūzika, 3 klēpja datori, bitīte Maija, fotogrāfijas, stāsti, sarunas, spēles, pirtiņa, "sabotieri" pie Fat Boy Slim 4os naktī, smiekli, portreti (manas slaidās garās kājas un rasas krūtis;), tortes, vīns, svecītes, ziemassvētku noskaņa, viss biaj vienkārši perfekti īstajā vietā un laikā. Es var tikai pateikties, ka man ir tādi cilvēki apkārt un cerēt, ka nākamreiz klāt būs vēl daži.. :)
Un pie visa tā, ka pati vēl īsti nezinu, ko darīt ar jauno sevi, man liek smaidīt apkārtējo reakcijas uz manām rīcībām.
Ir skaisti, lai gan, kad palasu Mad aprakstus no No, atkal nedaudzd iezogas sajūta, ka mana dzīve tak ir pillnīgi pliekana, bet zinu, ka tas tik tā relatīvi. Un viss notiks tieši tā un tad, kad un kā vajaga, vai ne, Ann. Tas jāpieraksta uz kāda objeka, ko bieži lietoju. Varbūt varētu izmēģināt.. mmm.. tagad nekas tāds nenāk prātā. Varbūt Jums ir kādi ieteikumi, dārgie lasītāju pūļi?!?
Labi, jāiet atpakaļ pie darba.. Kameras jau atkal ir visas manas nelegālās darbības iefilmējušas, tā kā gaidīsim rezultātus.. Bet šī mirkļa prieks ir tāds, ka pēc 1/2 stundas veikals jāzslēdz. Ah, kā tas priecē. Šodiena tāda mierīgi nogurdinoša. Un man uzkāst tām kamerām.
viss.


šodien dzirdēju iekš radio, patika-
oh laura: release me

4 komentāri:

mad. teica...

release me ir skaista dziesma. un mad shito izlasot paraava skumjas ka vinja tur nevareeja but. visam jau savs laiks, un katram savs dziives reljefinsh un kraasu gamma, bet zeel, ka nevar to visu sapludinaat vienaa kad vien ienaak praataa...

Moosatov teica...

Hm.. Mazliet jūtos vīlies.

maija teica...

par ko? tad jau mes vel nebijam atkal_atradusies. :D

Moosatov teica...

"atkal_atradusies"?! Ko tas nozīmē?!